Maatwerk voor ieder evenement!

  • Home
  • Diensten
  • Evenement catering

Compleet verzorgde evenementen catering

Alles tot in de puntjes geregeld tijdens je evenement? Klop dan eens aan bij Buffetto! Naast het verzorgen van de catering, zorgen wij ervoor dat je gasten niks te kort komen. Wil je een luxe tent, aankleding en ook het meubilair volledig verzorgd hebben? Alles is mogelijk bij Buffetto, wij nemen graag de complete organisatie van het evenement uit handen.

Evenementen catering op maat

Bij Buffetto zijn we creatief, innovatief en hebben een passie voor het organiseren van evenementen. Groot of klein, maar altijd met een perfecte beleving voor de gasten. Een bepaald thema voor je evenement? Dan komt dit thema ook terug in de gerechten die we serveren en natuurlijk ook in de aankleding van het event. Door onze werkwijze en ervaren personeel hebben we al veel evenementen tot een succes gemaakt zoals o.a. de opening van Lely, het Spiegeltent Festival, Boeruh Rock en de Drive Thru van de Rabobank.

Buffetto concepten

Wij werken met verschillende concepten die we gemakkelijk en snel kunnen inzetten, zoals foodtrucks en foodstands met o.a. verse friet, snacks, steenovengebakken pizza’s, fruit en burgers. Onze Black Angus burgers komen direct uit eigen stal en door samen te werken met onze vaste leveranciers kunnen we erop vertrouwen dat al onze producten altijd vers zijn. Dat catering vaak maatwerk is weten wij als geen ander en daarom gaan we natuurlijk altijd eerst in gesprek met de klant om op basis van de wensen een plan te maken.

Meer weten over evenementen catering

Ben je benieuwd naar onze eventcatering op maat? Neem vrijblijvend contact met ons en wij vertellen je alles over onze mogelijkheden.