We helpen je bij een
onvergetelijk evenement

Onze ingredienten

De locatie, aankleding, gasten, drankjes en natuurlijk een top menu zijn dé ingrediënten voor een geslaagd evenement. Onze gespecialiseerde medewerkers zorgen ervoor dat de catering op en top wordt verzorgd. Benieuwd naar onze diensten?

Zakelijke catering

Buffetto verzorgt verrassende en hoogwaardige catering bij u op locatie, zodat uw zakelijke evenement met vlag en wimpel slaagt. Met een maatwerk aanbod staan we klaar vanaf de organisatie en bieden we van begin tot eind ultieme service.


Evenement catering

Evenement catering is bij Buffetto veel meer dan alleen verrassende food & drink services. Door ieder evenement op maat aan te vliegen, de organisatie uit handen te nemen en volledig te ontzorgen in styling en aankleding, creëren we met elkaar een onvergetelijke totaalbeleving.

Festival catering

Op een goed festival staan muziek, eten en drinken centraal. Buffetto ontzorgt volledig op maat met gave food concepten, food management en food specialisatie vanaf 1000 personen. Wij staan klaar voor de organisatie, kwalitatieve bereiding en het stijlvol uitserveren van hoogwaardige catering.

Netwerkborrels

Op een netwerkborrel heeft u één taak: netwerken. De overige zaken kunt u aan ons overlaten. Buffetto is dé partner voor goede organisatie, verrassende food & drink concepten, ultieme service en professionele styling. Volledig op maat zorgen we ervoor dat u uw handen vrij heeft voor uw gasten.

Jubileums

Welke mijlpaal heeft u te vieren? Laten we er samen voor zorgen dat uw jubileum onvergetelijk wordt. Met een maatwerk aanpak ontzorgen we u onder andere in de organisatie, verrassende catering en styling passend bij uw gelegenheid.


Bruiloft Catering

De mooiste dag van uw leven kent geen zorgen. Tot in detail ontfermen wij ons over de organisatie van uw bruiloft. Denk hierbij aan een unieke locatie, verrassende food & drink concepten en passende styling. Dit doen we volledig op maat, omdat uw bruiloft uniek is.

Wat kunnen we voor je doen?

Onze concepten

Buffetto-concepten_Burger (2)
Buffetto-concepten_Burger
Burgers 1
Burgers
Buffetto-concepten_Burger (2)
Buffetto-concepten_Burger
Burgers 1
Burgers

Burgers

Vlees uit eigen stal! Onze Black Angus Burger direct van de grill op een bun met huisgemaakte sauzen en garnituren. Een stoere en bij de gelegenheid passende foodtruck of foodstand maakt het plaatje helemaal af.

Fruit 2
Fruit 1
Fruit 3
Fruit 2
Fruit 1
Fruit 3

Fruit

Verse fruit smoothies of vers gesneden fruit. Wie eet er tegenwoordig niet bewust? Onze verse fruit smoothies worden gemaakt met boerenyoghurt of vers gesneden fruit. Dit concept kan volledig worden aangepast op elk evenement. Wij serveren uit vanuit een foodtruck en bij grootschalige evenementen richten we de foodstands volledig in op de stijl van het evenement.

Buffetto-concepten_pizza (4)
Buffetto-concepten_pizza (2)
Buffetto-concepten_pizza
Buffetto-concepten_pizza (3)
Buffetto-concepten_pizza (4)
Buffetto-concepten_pizza (2)
Buffetto-concepten_pizza
Buffetto-concepten_pizza (3)

Pizza’s

Pizza is altijd een goed idee! De geur van een heerlijke verse pizza vanuit een houtgestookte steenoven komt je tegemoet vanuit onze foodstand. Onze pizza’s zijn vers bereid met ons eigen deeg en verkrijgbaar in verschillende smaken. Het concept is compleet aan te passen op het event.

Snacks (5)
Snacks (2)
Snacks (3)
Snacks (5)
Snacks (2)
Snacks (3)

Snacks

Op ieder evenement hoort toch een heerlijke snack uit de frituur? Van een frikadel speciaal tot aan een vegetarische bamihap, maar wat te denken van de alom bekende rundvleeskroket en kaassoufflé. Deze populaire snacks verzorgen wij vanuit een foodstand of snackwagen.

Buffetto-friet
Buffetto-concepten_Friet
Buffetto-concepten_Friet (2)
Buffetto-friet
Buffetto-concepten_Friet
Buffetto-concepten_Friet (2)

Verse friet

Verse friet op je evenement? Verse keuze uit zelf gesneden biologische Frieslanders of onze Farm Friet. De geur van verse friet zet de toon op je evenement en wat je ook wilt wij bakken het met liefde vanuit onze foodstand of snackwagen.

Een kijkje in de keuken

Verrassende bedrijven en een wereld aan evenementen: dat is wat jarenlange ervaring ons al heeft gebracht. De basis voor ieder succesevenement? Uw vraag of verzoek, kwalitatieve ingrediënten en een goede schep creativiteit. Van de Rabobank Drive Through tot de opening van Lely Center Bunschoten. Ook leveren wij de productieondersteuning tijdens vakbeurzen voor Easyfairs in de Evenementenhal in Gorinchem.

Hulp nodig bij je evenement?
Wij serveren een kant en klaar concept