Opening bedrijfspand Lely Center

Een grootse opening! Wij organiseerde het evenement en de catering.

Catering opening pand Lely Center Midden-Nederland

In januari 2020 hebben we de opening van het prachtige nieuwe pand van Lely Center Midden-Nederland in Bunschoten mogen verzorgen. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrarische sector. Zij zijn dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. De officiële opening van het nieuwe pand vond op vrijdagavond plaats met een spetterende openingsshow, waarna een gezellige feestavond volgde met de band BROADWAY.  Met het Buffetto team hebben wij tijdens deze avond gezorgd voor het uitserveren van heerlijke hapjes en drankjes. Op zaterdag was iedereen van harte welkom op de open dag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men het nieuwe pand bewonderen.

Samenwerking met de klant

In samenwerking met communicatiepartner Fresh Lemon hebben wij dit event verzorgd, volledig naar wens van onze klant en niet te vergeten de mensen binnen Lely center Midden-Nederland. De organisatie van dit zakelijke evenement omvatten een 5-gangen walking diner, spectaculaire openingsshow, champagne buffet en de aankleding van de ruim 850m2 grote tent, waarbij we door te kiezen voor glazen wanden een uitzicht hadden op het nieuwe pand. Als Buffetto catering zijn wij elke dag bezig om bedrijven te helpen, te ondersteunen en te begeleiden op weg naar hún event. Van een compleet verzorgde opening tot het leveren van onze diensten op culinair en organisatorisch niveau. Alles is mogelijk!

Een jubileum, bedrijfsopening of bedrijfsfeest op de planning?

Heeft je bedrijf binnenkort een leuke feestje of opening op de planning? Wij verzorgen op iedere locatie in Nederland uiteraard de catering. Van alleen de hapjes en drankjes tot een volledig 4-gangen menu, maar ook voor de complete organisatie van je zakelijke evenement ben je bij Buffetto aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, want bij ons is écht alles mogelijk! Laat je inspireren door de sfeerimpressie van het topfeest van Lely.

Meer evenement

Bij Buffetto werken we met vaste en flexibele concepten. Op deze manier kunnen we onze ervaring flexibel toepassen op nieuwe evenementen. Zo maken we elk evenement tot een succes. benieuwd hoe we dit in het verleden hebben gedaan?