We helpen je bij een
onvergetelijk evenement

Bruiloften

Wij willen je op dé dag volledig ontzorgen, zodat jullie op en top kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Bijeenkomsten

Bij Buffetto zijn we creatief, innovatief en hebben een passie voor het organiseren van evenementen.

Bedrijfs catering

Zakelijke catering is een breed begrip. Bij Buffetto verzorgen we alles voor je bedrijfsfeest, opening, lunch of event.

Barbecues

Aan huis bezorgd of volledig ontzorgd, voor een klein gezelschap of grote groep en kiest u voor gas- of hout gegrild? Til uw volgende barbecue naar een hoger niveau en ontdek te mogelijkheden van Buffetto.

Sitting dinner

Thuis, op het werk of op locatie? Creëer een ultieme sfeer met een volledig verzorgd sitting dinner. Buffetto stelt de organisatie volledig af op uw wensen en ontzorgt van begin tot eind.

Foodtrucks

Van onze succesvolle bestaande food concepten tot eindeloos veel maatwerk mogelijkheden: verras iedere gast met Buffetto’s stijlvolle foodtrucks en -stands. Een authentieke uitstraling, vers bereid en altijd passend bij uw gelegenheid.

Walking dinner

Laat Buffetto verrassen met culinaire gerechten op een professionele wijze en door ons eigen representatieve team geserveerd. Sfeer en hospitality staan hierbij hoog in het vaandel. Ontdek de maatwerk mogelijkheden voor uw evenement.

Buffetten

Met diverse pakketten, op locatie bezorgd óf volledig ontzorgd verrassen we u en uw gezelschap graag met koude of warme buffetten. Volledig ontzorgd, maatwerk mogelijkheden vanaf 30 personen en inclusief opwarmschalen en servies.

Snackwagen

Een bedrijfsfeest, tuinfeest of andere partij? Zorg voor onbeperkte en kwalitatieve food services als toevoeging op uw evenement. Buffetto staat klaar voor events van 500 tot 15.000 gasten. Wist u dat dit al mogelijk is vanaf €8,50 p.p?

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffetto. Mede door Arie en het personeel van Buffetto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Bijeenkomsten en netwerkborrels

Een leuke bijeenkomst of interessante netwerkborrel op de planning en ben je nog op zoek naar lekkere borrels & bites? Wij helpen je graag! Van een lekker dorstlesser tot een culinaire invulling, wij zorgen ervoor dat je puur kunt genieten.

Hulp nodig bij je evenement?
Wij serveren een kant en klaar concept