Bedrijfsopening of jubileumfeest?

  • Home
  • Diensten
  • Zakelijke catering

Een jubileum of een bedrijfsopening? Zakelijke catering is een breed begrip. Bij Buffetto verzorgen we alles voor een bedrijfsfeest, lunch of event. Dagelijks werken wij voor veel verschillende bedrijven in de regio en daarbuiten. Van de jaarlijkse kerstborrel tot een bedrijfspresentatie en luxe diners met zakenrelaties. We hebben een breed scala aan diensten die wij aan bedrijven leveren, waarvan naast de catering ook de aankleding van de ruimte een onderdeel is.

Zakelijke catering op maat

Luisteren naar de wensen van de klant is hét ingrediënt voor een perfecte catering. We komen graag langs op locatie, zodat we direct de mogelijkheden kunnen bekijken en gelijk de sfeer kunnen proeven. Een borrel of een bedrijfsfeest met een passend thema? Wij denken graag met het bedrijf mee om zo tot een totaalconcept te komen.

Zakelijke catering van A tot Z

Zakelijke catering hoeft niet altijd groot te zijn, maar vooral goed! Van een avondvullend programma tot lunch en van een receptie tot een luxe diner, bij Buffetto nemen we graag de gehele of een deel van de organisatie uit handen. Wij kunnen alles regelen van de aankleding, het meubilair tot de inrichting van een mooie bar en een fijne ruimte om het diner te bereiden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden omtrent zakelijke catering van Buffetto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.