Waar we voor staan en wie we zijn

Buffetto is een moderne en dynamische publiekscateraar die van ieder evenement een geweldige beleving wil creëren! Een originele invulling voor het eten, drinken en de aankleding van het evenement of alleen het regelen van de catering? De mogelijkheden bij Buffetto zijn eindeloos! Het is dan ook onze missie om doelgericht op zoek te gaan naar de juiste ingrediënten voor ieder evenement. Dit realiseren wij door onze expertise te koppelen aan de vraag van de klant door middel van creativiteit en flexibiliteit.

Ons team

Wij zijn trots op ons enthousiaste team dat tijdens ieder evenement zowel groot als klein topkwaliteit levert. Service en kwaliteit staan altijd bovenaan en onze koks bereiden de smakelijkste menu’s die met veel enthousiasme worden geserveerd.

Hoe is het begonnen?

Ons verhaal begint bij Arie de Groot, die op jonge leeftijd al een passie voor koken ontwikkelde. Vanuit zijn opgedane ervaring en inspiratie als chef was het tijd voor een volgende fase: het verzorgen van buffetten en volledige evenementen.

Vanuit die passie pakten we door naar nieuwe plannen, smaken en ingrediënten. Het resultaat? Focus op hoogwaardige catering en volledige evenementen-organisatie. Sinds 2018 is het onze missie om landelijke opdrachtgevers op maat en in grote volumen te ontzorgen én verrassen.

Perfect eten? Dat is onze verantwoordelijkheid - Arie de Groot

Proef de sfeer van Buffetto

Ontdek de smaken en sferen van Buffetto op één van onze eigen horeca locaties. Zo biedt Vrijetijdspark de Rotonde een cafetaria met verrassend a la carte menu, overdekt zomerterras en regelmatig live muziek. Daarnaast staat Cafetaria de Biskamp bekend om hoogwaardige kwaliteit en een ruime keuze in food & drinks.

Vrijetijdspark de Rotonde: Panweg 1, 4157PB, Enspijk

Cafetaria de Biskamp: De Morgen 1, 4174GW, Hellouw

Heerlijke ervaring

Een heerlijke en culinaire ervaring, dat is iets waar wij voor zorgen! Wij staan bekend om ons hoogwaardige aanbod en leveren service van topniveau. Sportevenementen, concerten, festivals, bedrijfsopeningen, zakelijke evenement, bruiloften of publiekslocaties wij bieden verschillende eet en drink concepten. Van een lekkere snack uit de frituur tot Italiaanse steenovengebakken pizza's of van black angus burgers van de grill tot een 3 gangen diner op locatie, wij zorgen ervoor dat je event van A tot Z geregeld is.

Wat onze klanten zeggen

Wij geven Arie en zijn team een dikke tien!

September 2022 heeft Buffetto, de catering en locatie opbouw van onze bruiloft verzorgd. Wij trouwden in onze eigen tuin waardoor er naast catering ook toiletten, verlichting, DJ, meubilair enzovoorts geregeld moest worden. Voor Arie van Buffetto was niets te gek, hij heeft ons volledig ontzorgd. Hierdoor hadden wij geen weddingplanner meer nodig voor deze praktische zaken!

Arie is bij ons langsgekomen voor een persoonlijk gesprek, waar hij alle tijd heeft genomen om ons te leren kennen en onze wensen door te nemen. Op basis van onze ideeën heeft hij een offerte gemaakt, die we ook uitgebreid hebben doorgenomen.

Na akkoord vonden we het natuurlijk nog wel spannend, maar Arie garandeerde dat het goed zou komen. Arie en zijn team hebben alle verwachtingen overtroffen. Wij hebben enorm veel complimenten gehad over het personeel en de catering.

Dus voor de organisatie van een feestje, bruiloft of een festival ben bij Buffetto op het juiste adres.

Katja en Ties

Wat hebben wij genoten van onze trouwdag! Mede dankzij Buffetto. Buffetto regelt alles tot in de detail en niets is teveel. We hebben veel contact gehad met Arie, waardoor er van begin tot eind ontzettend goed met ons is mee gedacht. Het personeel op de dag van de bruiloft was ontzettend vriendelijk en hadden een fijne uitstraling. Kortom, wij hebben genoten en onze gasten ook!

Hendrik en Janine

Buffetto ondersteund ons tijdens productie en uitgeven van gerechten en buffetten tijdens de verschillende beurzen.
Ze richten zich op hospitality en zijn heel erg vriendelijk naar onze gasten. Daarbij leveren ze hoge kwaliteit van de gerechten. Heel erg bedankt voor de inzet op de afgelopen beurzen en we kijken erg uit naar de volgende beurzen.

Easyfairs

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffetto. Mede door Arie en het personeel van Buffetto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Sjoerd en Maaike

Hulp nodig bij je evenement?
Wij serveren een kant en klaar concept