Waar we voor staan en wie we zijn

Buffetto is een moderne en dynamische publiekscateraar die van ieder evenement een geweldige beleving wil creëren! Een originele invulling voor het eten, drinken en de aankleding van het evenement of alleen het regelen van de catering? De mogelijkheden bij Buffetto zijn eindeloos! Het is dan ook onze missie om doelgericht op zoek te gaan naar de juiste ingrediënten voor ieder evenement. Dit realiseren wij door onze expertise te koppelen aan de vraag van de klant door middel van creativiteit en flexibiliteit.

Ons team

Wij zijn trots op ons enthousiaste team dat tijdens ieder evenement zowel groot als klein topkwaliteit levert. Service en kwaliteit staan altijd bovenaan en onze koks bereiden de smakelijkste menu’s die met veel enthousiasme worden geserveerd.

Hoe is het begonnen?

Op jonge leeftijd was eigenaar Arie de Groot al veel bezig met koken. Nadat hij inspiratie heeft opgedaan als (chef)kok startte Arie in 2014 naast zijn huidige baan met het verzorgen van BBQ’s en buffetten. Vanuit deze passie is Buffetto ontstaan.

Door de toenemende drukte heeft Arie in december 2018 besloten om zich volledig te gaan richten op de catering en horeca met als doel om uit te groeien tot een publiekscateraar die landelijk partijen op maat in grote volumes kan verzorgen, waarbij duurzaam- en gastvrijheid voorop staan.

Perfect eten? Dat is onze verantwoordelijkheid - Arie de Groot

Onze vaste Buffetto locaties

Heerlijk genieten van onze uitgebreide menukaart met spareribs, burgers, steenoven gebakken pizza’s of een heerlijk dessert. Bij Ardoer Camping de Rotonde in Enspijk ontvangen wij je graag in ons Buffetto’s restaurant inclusief sfeervol overdekt zomerterras met regelmatig live muziek. Voor de snelle en lekkere trek kun je terecht bij het eetcafé op Camping de Rotonde in Enspijk of bij cafetaria de Biskamp in Hellouw.

Camping de Rotonde: Panweg 1, 4157PB, Enspijk

Cafetaria de Biskamp: De Morgen 1, 4174GW, Hellouw

Heerlijke ervaring

Een heerlijke en culinaire ervaring, dat is iets waar wij voor zorgen! Wij staan bekend om ons hoogwaardige aanbod en leveren service van topniveau. Sportevenementen, concerten, festivals, bedrijfsopeningen, zakelijke evenement, bruiloften of publiekslocaties wij bieden verschillende eet en drink concepten. Van een lekkere snack uit de frituur tot Italiaanse steenovengebakken pizza's of van black angus burgers van de grill tot een 3 gangen diner op locatie, wij zorgen ervoor dat je event van A tot Z geregeld is.

Wat onze klanten zeggen

Buffetto ondersteund ons tijdens productie en uitgeven van gerechten en buffetten tijdens de verschillende beurzen.
Ze richten zich op hospitality en zijn heel erg vriendelijk naar onze gasten. Daarbij leveren ze hoge kwaliteit van de gerechten. Heel erg bedankt voor de inzet op de afgelopen beurzen en we kijken erg uit naar de volgende beurzen.

Easyfairs

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffetto. Mede door Arie en het personeel van Buffetto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Sjoerd en Maaike

Hulp nodig bij je evenement?
Wij serveren een kant en klaar concept