Rabobank Drive
Through

Buffetto idee: een drive through om het personeel te bedanken!

Catering Rabobank Drive Through

Door de, op dat moment geldende, coronamaatregelen hebben veel bedrijven en cateraars moeten zoeken naar slimme oplossingen. In samenwerking met Rabobank locatie te Gorinchem zijn we op het idee gekomen om een Drive Thru Experience te gaan organiseren. Na een lange periode zonder contact wilde Rabobank voor de fusering nog één keer met elkaar genieten.

Drive Through Experience Rabobank

Het team van Buffetto heeft de volledig verzorging van dit evenement verzorgd, waarbij het personeel bij aankomst, een volledig aan de maatregelen gestelde, smoothie en voorjaarswrap kregen. De toon was gezet en met muziek van de huis DJ Giel. Ook werden de autoramen nog eens even heerlijk schoongepoetst door de directie van de Rabobank. Aan het einde van de rit werden alle personeelsleden verrast met een smakelijke Italiaanse steenovengebakken pre cooked pizza. Deze moest natuurlijk thuis nog wel even op de juiste manier worden opgewarmd, maar door onze handige handleiding was dit voor iedereen een makkie!

 

Leuk evenement organiseren?

Wil jij een te gek evenement organiseren voor je personeel? Of ben jij dit Officemanager die de taak krijgt om het personeel eens op een andere en originele manier te verrassen. Neem dan vooral contact met ons op. Het team van Buffetto denkt graag met je mee en samen komen we zeker tot een geweldige invulling. Van een Drive Through bij de Rabobank tot een heerlijke maaltijd op locatie. Wij staan voor je klaar.

 

Meer evenement

Bij Buffetto werken we met vaste en flexibele concepten. Op deze manier kunnen we onze ervaring flexibel toepassen op nieuwe evenementen. Zo maken we elk evenement tot een succes. benieuwd hoe we dit in het verleden hebben gedaan?