Spiegeltent festival in het Lingebos

Voor 5000 gasten de catering verzorgen het was een spektakel!

Catering Spiegeltent festival in het Lingebos

Op 9 oktober 2021 was het weer tijd voor het jaarlijkse Spiegeltent festival in het Lingebos in Vuren. Na een jaartje uitstel was het dit jaar weer echt genieten voor meer dan 5.000 mensen! Maar liefst 5 area’s met de leukste muziek, opnieuw een prachtig decor én natuurlijk lekker eten. In opdracht van ESP Entertainment is Buffetto al een aantal jaren dé cateraar van dit te gekke festival. Tijdens dit festival zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met food te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat de gasten van het Spiegeltent feest niks te kort komen op het gebied van lekker eten.

Foodconcepten tijdens het Spiegeltent festival

In samenspraak met de klant hebben we voor het festival in 2021 vijf verschillende foodconcepten verzorgd, zodat er voor ieder wat wils is. We hebben gekozen voor verse friet, snacks, burgers, Italian pizza en döner, wat wij vanuit een prachtige en grote foodstand konden serveren. Onze horeca toppers zorgen er natuurlijk voor dat de bezoekers van het Spiegeltent festival zich ook tijdens het bestellen van hun eten lekker konden vermaken.

Sfeerimpressie van het Spiegeltent festival

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het Spiegeltent festival en natuurlijk ook onze foodstands in het Lingebos in Vuren. Ben je organisator van een festival en ben je op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verzorgen van diverse foodconcepten voor meer dan 5000 personen? Neem dan vooral contact met ons op en we denken graag mee.

 

Meer evenement

Bij Buffetto werken we met vaste en flexibele concepten. Op deze manier kunnen we onze ervaring flexibel toepassen op nieuwe evenementen. Zo maken we elk evenement tot een succes. benieuwd hoe we dit in het verleden hebben gedaan?