Restaurant en cafetaria de Rotonde

We nodigen u graag uit bij één van onze restaurants!

Restaurant en cafetaria Vrijetijdspark de Rotonde

Binnen het Ardoer Vrijetijdspark de Rotonde is Buffetto al enkele jaren werkzaam als horecapartner. Wij verzorgen binnen de volledige exploitatie en sinds 2020 hebben we naast de cafetaria, zalen en verzorging van de activiteiten ook een prachtig pop-up restaurant tot onze beschikking, waarbij we alle campinggasten zomers kunnen voorzien met wat men maar wilt. De menukaart van het restaurant speelt in op de behoefte van de gasten. De medewerkers van Buffetto vind je tijdens het gehele seizoen van 1 april tot en met 1 oktober op Vrijetijdspark de Rotonde.

Pop-up restaurant de Rotonde

Een gezellig restaurant inclusief een overdekt zomerterras dat geopend is van juli tot en met september. Zin in een kop koffie met Dudoks appelgebak of een overheerlijke Bossche Bol van bakkerij Jan de Groot? ’s Avonds geniet je van heerlijke spareribs, burgers, steenovengebakken pizza’s of de over heerlijke desserts. Onze medewerkers staan dagelijks te poppelen om onze gasten op een culinaire manier te verrassen.

Meer evenement

Bij Buffetto werken we met vaste en flexibele concepten. Op deze manier kunnen we onze ervaring flexibel toepassen op nieuwe evenementen. Zo maken we elk evenement tot een succes. benieuwd hoe we dit in het verleden hebben gedaan?