Bruiloft van A tot Z verzorgd

Een dag om nooit te vergeten. De organisatie was perfect!

Bruiloft van A tot Z verzorgd

Een dag om nooit te vergeten en dan spreken we niet alleen over het bruidspaar Sjoerd & Maaike, maar ook over het volledige team van Buffetto. Wat hebben wij dit als een geweldig opdracht ervaren. Van de eerste gesprekken tot het maken van afspraken en het uiteindelijke plannen van dé dag!

Bruiloft catering en aankleding

Na het bedenken van een hapje en een drankje is was het voor ons nog lang niet klaar. Nee, bij Sjoerd & Maaike hebben we de volledige organisatie op ons genomen. Van een prachtige aangeklede ruimte tot aan het eten, drinken en service alles werd door ons tot in de puntjes verzorgd. We kunnen hierover nog onwijs veel schrijven, maar de foto’s op deze pagina zeggen meer dan 1000 woorden. Dus laat je lekker onderdompelen door de mooie foto’s.

Het bruidspaar aan het woord

Wij hebben deze dag als onwijs mooi ervaren, maar hoe denken Sjoerd & Maaike hier over? Lees hieronder hun review.

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffetto. Mede door Arie en het personeel van Buffetto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Bruiloft organiseren

Ga je zelf binnenkort trouwen of mag je helpen met de organisatie? Dit moet natuurlijk dé mooiste dag van je leven worden en wij dragen daar graag aan bij. Met de juiste ingrediënten wordt dit een dag om nooit meer te vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het ook gezellig als je ons belt. Bij Buffetto is alles mogelijk.

 

Meer evenement

Bij Buffetto werken we met vaste en flexibele concepten. Op deze manier kunnen we onze ervaring flexibel toepassen op nieuwe evenementen. Zo maken we elk evenement tot een succes. benieuwd hoe we dit in het verleden hebben gedaan?