Jouw dag, onze zorg!

  • Home
  • Diensten
  • Bruiloft Catering

Op je bruiloft wil je gewoon iets wat bij jullie, het bruidspaar, past. Speel je met de gedachten om eens lekker uit te pakken met een luxe 6-gangen diner, een lopend buffet, een stoere foodtruck of gewoon iets simpels. Het wordt jullie grote dag en je weet al precies wat je wilt of misschien zoek je nog naar smakelijke opties. Wij denken graag met je mee om de catering en aankleding van de locatie tot in de puntjes te verzorgen!

Bruiloft van A tot Z geregeld

Heb je al een geschikte locatie gevonden of wil je je bruiloft in een pagodetent vieren op een mooie buiten locatie? Buffetto is dan je rechterhand, want in deze projecten kunnen wij onze passie helemaal kwijt! Van het opbouwen van de tent, tot de aankleding van de locatie en het verzorgen van de volledige catering, dat is waar wij in uitblinken! Wij willen je op dé dag volledig ontzorgen, zodat jullie op en top kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Catering tijdens de bruiloft

Geen vraag is te gek voor jullie dag, want wij regelen graag alle hapjes, drankjes, lunches, diners, buffetten, locaties, aankleding etc. Niks is ons te gek, zolang jij maar geniet! Benieuwd naar één van de bruiloften waarvoor wij de gehele catering hebben verzorgd? Lees dan ook eens over de bruiloft van Sjoerd en Maaike.

Jouw bruiloft samen met Buffetto

Ons team staat te popelen om jullie en jullie gasten eens lekker in de culinaire watten te leggen. Geen wens of verzoek is te gek, want samen met jullie gaan wij aan de slag om er een topfeest van te maken. Wil jij je wensen met ons delen? Stuur gerust een mailtje of en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.