Jouw dag, onze zorg!

  • Home
  • Diensten
  • Bruiloft Catering

De mooiste dag van uw leven beleeft u maar één keer en dus begrijpen wij goed dat alles moet kloppen. De locatie, styling, organisatie en hoogwaardige catering. Ieders liefde gaat tenslotte door de maag. Buffetto ontzorgt, zodat jullie volledig kunnen focussen op dat wat er écht toe doet: de liefde vieren. Ontdek onze bruiloft catering en -organisatie. Alles geregeld voor de mooiste dag van uw leven.

We nemen u mee op de weg naar uw bruiloft

Een bruiloft is iets groots en hierdoor is het niet vreemd dat dit spanning met zich meebrengt. De weg naar de grote dag kán hobbelig zijn. Niet met Buffetto: wij nemen jullie graag mee op een prettige en goed georganiseerde reis naar deze dag. Met elkaar maken we hier een onvergetelijke totaalbeleving van. We denken mee op ieder aspect en zetten ons in voor een bij u passende invulling. Heeft u bijvoorbeeld al aan de volgende onderdelen gedacht?

✓ Budget
✓ Locatie
✓ Gewenste sfeer
✓ Dagindeling
✓ Bruidstaart of alternatieven
✓ Verrassende catering
✓ Styling

Uw weg naar de bruiloft begínt al bij Buffetto. Dat doen we als volgt.

1. Persoonlijke intake
Wanneer is de grote dag, hebben jullie al een locatie en wat spreekt aan qua stijl en thema? Hier passen we de catering volledig op aan zodat het culinaire aspect matcht met de rest van jullie dag. Niet alleen de catering, maar de gehele organisatie uit handen geven? Ook dat bespreken we tijdens deze persoonlijke intake.
2. Voorstel op maat
Jullie grote dag is uniek en dus doen we altijd een voorstel op maat. Geen verzoek is te gek en daar spelen we graag op in.
3. Akkoord
Past het voorstel bij wat jullie voor ogen hebben? Dan gaan we snel aan de slag. We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van dé grote dag.
4. Opbouw en uitvoering
Terwijl u focust op de jurk of het pak, de bruidstaart en andere leuke elementen, nemen wij de opbouw en uitvoering volledig uit handen. Deze fase is al spannend genoeg, dus regelen we alles op tijd.
5. Afbouw en afronding
We hopen dat zowel de gasten als jullie zelf hebben genoten van deze waanzinnige dag. Na afloop ontzorgen we in de afbouw en laten we alles schoon en netjes achter.

Verrassende bruiloft catering

We lieten het al even vallen: de liefde van een ieder gaat door de maag. Als hoogwaardige cateraar weten wij als geen ander dat het culinaire aspect een unieke draai aan iedere bruiloft geeft. Van een uitgebreide lunch of chic diner met meerdere gangen tot een stoere foodtruck of BBQ diner: we nemen u graag mee in de mogelijkheden van onze populaire foodconcepten en catering op maat.
Catering

De grote dag van Sjoerd & Maaike

Samen met bruidspaar Sjoerd & Maaike kijken we terug op een liefdevolle dag. Ook op deze bruiloft mochten wij als evenementenorganisator meer verzorgen dan de catering alleen. Ontdek hoe we ervoor hebben gezorgd dat deze dag voor iedereen onvergetelijk is.
Ontdek meer

Klaar voor de mooiste dag van uw leven?

Bent of kent u het gelukkige bruidspaar dat binnenkort volmondig ‘Ja!’ tegen elkaar zegt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom bruiloft catering en -organisatie? Neem dan contact met ons op. We leren u graag kennen, denken mee en adviseren van A tot Z.