Jubileums zijn er om te vieren!

  • Home
  • Diensten
  • Jubileums

Jubileums op maat

Jubileums zijn er om gevierd te worden, dus; ben je 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 10 jaar, is een medewerker 40 jaar bij de zaak of werk je al 5 jaar samen met een klant? Aan ons kun je de organisatie toevertrouwen, want helpen je bij een jubileum met de juiste styling, speciale hapjes en passende dranken. Samen met de klant bespreken we de wensen om er vervolgens een onvergetelijk moment van te maken!

Toch liever zelf wat organiseren?

Bij Buffetto is het aanbod groot. Laat je het jubileumfeest van begin tot eind organiseren door Buffetto of stel je liever zelf wat samen? Organiseer een BBQ met diverse mogelijkheden, een compleet verzorgde sitting dinner, een warm en koud buffet of kies je voor toch een walking dinner met culinaire gerechten. Bij Buffetto zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus is een compleet verzorgd evenement op locatie of juist een gemoedelijke borrel net wat je zoekt? Geen probleem bij Buffetto!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileum?

Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor jubileums, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.