Toffe festival foodconcepten!

  • Home
  • Diensten
  • Festival catering

Een festival is pas geslaagd als ook het eten en drinken tot in de puntjes is geregeld. De kwaliteit van de hapjes en drankjes speelt een rol, maar het is ook belangrijk om de gasten een keuze te bieden.  De ervaren medewerkers van Buffetto weten precies wat erbij komt kijken om een goede catering te verzorgen op een festival. Een groot of klein festival, is voor Buffetto geen probleem! Wij staan al jarenlang op het Spiegeltent festival in Vuren en hebben daar ook een leuke case over geschreven.

Festival foodconcepten

Een festival heeft vaak een bepaald thema en muziekstijl, daarom is het ook tof om het eten daar ook op af te stemmen. Bij Buffetto hebben we verschillende foodconcepten waaruit men kan kiezen, maar we zijn ook een kei in maatwerkoplossingen. Aan de hand van de wensen zullen wij met een passende invulling komen. We beschikken over diverse foodtrucks, die verspreid over het festival kunnen staan, daarnaast kiezen wij ook regelmatig voor compleet ingerichte foodstands, waar men even tot rust kan komen.

Vegetarisch tot verse smoothies

Van vegetarisch tot vleesvrij en van pizza’s tot verse smoothies. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste ingrediënten. Doe alvast inspiratie op tussen onze concepten en laat je direct inspireren. Staat je wens er niet tussen, geen probleem! Onze cateringexperts zorgen er gegarandeerd voor dat het een succes wordt.

Catering voor festival inhuren

Ben je op zoek naar een cateraar waarbij je volledig of voor een deel wordt ontzorgd voor je festival of andere event? Neem gerust contact met ons op, want wij staan klaar voor je op er een topfeest van te maken.