Zakelijke catering

Een jubileum of een bedrijfsopening? Zakelijke catering is een breed begrip. Bij Buffetto verzorgen we alles voor een bedrijfsfeest, lunch of event. Dagelijks werken wij voor veel verschillende bedrijven in de regio en daarbuiten. Van de jaarlijkse kerstborrel tot een bedrijfspresentatie en luxe diners met zakenrelaties. We hebben een breed scala aan diensten die wij aan bedrijven leveren, waarvan naast de catering ook de aankleding van de ruimte een onderdeel is.

Zakelijke catering op maat

Luisteren naar de wensen van de klant is hét ingrediënt voor een perfecte catering. We komen graag langs op locatie, zodat we direct de mogelijkheden kunnen bekijken en gelijk de sfeer kunnen proeven. Een borrel of een bedrijfsfeest met een passend thema? Wij denken graag met het bedrijf mee om zo tot een totaalconcept te komen.

Zakelijke catering van A tot Z

Zakelijke catering hoeft niet altijd groot te zijn, maar vooral goed! Van een avondvullend programma tot lunch en van een receptie tot een luxe diner, bij Buffetto nemen we graag de gehele of een deel van de organisatie uit handen. Wij kunnen alles regelen van de aankleding, het meubilair tot de inrichting van een mooie bar en een fijne ruimte om het diner te bereiden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden omtrent zakelijke catering van Buffetto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Compleet verzorgde evenementen catering

Alles tot in de puntjes geregeld tijdens je evenement? Klop dan eens aan bij Buffetto! Naast het verzorgen van de catering, zorgen wij ervoor dat je gasten niks te kort komen. Wil je een luxe tent, aankleding en ook het meubilair volledig verzorgd hebben? Alles is mogelijk bij Buffetto, wij nemen graag de complete organisatie van het evenement uit handen.

Evenementen catering op maat

Bij Buffetto zijn we creatief, innovatief en hebben een passie voor het organiseren van evenementen. Groot of klein, maar altijd met een perfecte beleving voor de gasten. Een bepaald thema voor je evenement? Dan komt dit thema ook terug in de gerechten die we serveren en natuurlijk ook in de aankleding van het event. Door onze werkwijze en ervaren personeel hebben we al veel evenementen tot een succes gemaakt zoals o.a. de opening van Lely, het Spiegeltent Festival, Boeruh Rock en de Drive Thru van de Rabobank.

Buffetto concepten

Wij werken met verschillende concepten die we gemakkelijk en snel kunnen inzetten, zoals foodtrucks en foodstands met o.a. verse friet, snacks, steenovengebakken pizza’s, fruit en burgers. Onze Black Angus burgers komen direct uit eigen stal en door samen te werken met onze vaste leveranciers kunnen we erop vertrouwen dat al onze producten altijd vers zijn. Dat catering vaak maatwerk is weten wij als geen ander en daarom gaan we natuurlijk altijd eerst in gesprek met de klant om op basis van de wensen een plan te maken.

Meer weten over evenementen catering

Ben je benieuwd naar onze eventcatering op maat? Neem vrijblijvend contact met ons en wij vertellen je alles over onze mogelijkheden.

Een festival is pas geslaagd als ook het eten en drinken tot in de puntjes is geregeld. De kwaliteit van de hapjes en drankjes speelt een rol, maar het is ook belangrijk om de gasten een keuze te bieden.  De ervaren medewerkers van Buffetto weten precies wat erbij komt kijken om een goede catering te verzorgen op een festival. Een groot of klein festival, is voor Buffetto geen probleem! Wij staan al jarenlang op het Spiegeltent festival in Vuren en hebben daar ook een leuke case over geschreven.

Festival foodconcepten

Een festival heeft vaak een bepaald thema en muziekstijl, daarom is het ook tof om het eten daar ook op af te stemmen. Bij Buffetto hebben we verschillende foodconcepten waaruit men kan kiezen, maar we zijn ook een kei in maatwerkoplossingen. Aan de hand van de wensen zullen wij met een passende invulling komen. We beschikken over diverse foodtrucks, die verspreid over het festival kunnen staan, daarnaast kiezen wij ook regelmatig voor compleet ingerichte foodstands, waar men even tot rust kan komen.

Vegetarisch tot verse smoothies

Van vegetarisch tot vleesvrij en van pizza’s tot verse smoothies. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste ingrediënten. Doe alvast inspiratie op tussen onze concepten en laat je direct inspireren. Staat je wens er niet tussen, geen probleem! Onze cateringexperts zorgen er gegarandeerd voor dat het een succes wordt.

Catering voor festival inhuren

Ben je op zoek naar een cateraar waarbij je volledig of voor een deel wordt ontzorgd voor je festival of andere event? Neem gerust contact met ons op, want wij staan klaar voor je op er een topfeest van te maken.

Bij netwerkborrels is de organisatie van het evenement net zo belangrijk als de gasten, en dat weten we bij Buffetto. Met ons professionele team willen wij van jouw netwerkborrel een succes maken! Ons doel is dat gasten het maanden later nog over jouw evenement hebben.

Netwerkborrels op maat

Wij weten dat je gasten zich op hun gemak moeten voelen voor ze zich open stellen. Een gezellige sfeer is wat je wilt bereiken met je netwerkborrel. We helpen je dan ook graag bij het organiseren van een toffe netwerkborrel. Alleen de ene netwerkborrel is de andere niet, daarom bespreken wij graag vooraf alle wensen om er vervolgens een onvergetelijke netwerkborrel van te maken!

Compleet verzorgde netwerkborrels

Bij Buffetto heb je de mogelijkheid om je netwerkborrel helemaal uit handen te geven. Wij zorgen dan voor de aankleding van het meubilair tot de inrichting van een prachtige bar. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, zorgen wij ook voor culinaire hapjes en passende dranken. Kortom; alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse in een netwerkborrel?

Heb je interesse in een netwerkborrel? Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.

Jubileums op maat

Jubileums zijn er om gevierd te worden, dus; ben je 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 10 jaar, is een medewerker 40 jaar bij de zaak of werk je al 5 jaar samen met een klant? Aan ons kun je de organisatie toevertrouwen, want helpen je bij een jubileum met de juiste styling, speciale hapjes en passende dranken. Samen met de klant bespreken we de wensen om er vervolgens een onvergetelijk moment van te maken!

Toch liever zelf wat organiseren?

Bij Buffetto is het aanbod groot. Laat je het jubileumfeest van begin tot eind organiseren door Buffetto of stel je liever zelf wat samen? Organiseer een BBQ met diverse mogelijkheden, een compleet verzorgde sitting dinner, een warm en koud buffet of kies je voor toch een walking dinner met culinaire gerechten. Bij Buffetto zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus is een compleet verzorgd evenement op locatie of juist een gemoedelijke borrel net wat je zoekt? Geen probleem bij Buffetto!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileum?

Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor jubileums, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.

De mooiste dag van uw leven beleeft u maar één keer en dus begrijpen wij goed dat alles moet kloppen. De locatie, styling, organisatie en hoogwaardige catering. Ieders liefde gaat tenslotte door de maag. Buffetto ontzorgt, zodat jullie volledig kunnen focussen op dat wat er écht toe doet: de liefde vieren. Ontdek onze bruiloft catering en -organisatie. Alles geregeld voor de mooiste dag van uw leven.

We nemen u mee op de weg naar uw bruiloft

Een bruiloft is iets groots en hierdoor is het niet vreemd dat dit spanning met zich meebrengt. De weg naar de grote dag kán hobbelig zijn. Niet met Buffetto: wij nemen jullie graag mee op een prettige en goed georganiseerde reis naar deze dag. Met elkaar maken we hier een onvergetelijke totaalbeleving van. We denken mee op ieder aspect en zetten ons in voor een bij u passende invulling. Heeft u bijvoorbeeld al aan de volgende onderdelen gedacht?

✓ Budget
✓ Locatie
✓ Gewenste sfeer
✓ Dagindeling
✓ Bruidstaart of alternatieven
✓ Verrassende catering
✓ Styling

Uw weg naar de bruiloft begínt al bij Buffetto. Dat doen we als volgt.

1. Persoonlijke intake
Wanneer is de grote dag, hebben jullie al een locatie en wat spreekt aan qua stijl en thema? Hier passen we de catering volledig op aan zodat het culinaire aspect matcht met de rest van jullie dag. Niet alleen de catering, maar de gehele organisatie uit handen geven? Ook dat bespreken we tijdens deze persoonlijke intake.
2. Voorstel op maat
Jullie grote dag is uniek en dus doen we altijd een voorstel op maat. Geen verzoek is te gek en daar spelen we graag op in.
3. Akkoord
Past het voorstel bij wat jullie voor ogen hebben? Dan gaan we snel aan de slag. We kijken ernaar uit om onderdeel te zijn van dé grote dag.
4. Opbouw en uitvoering
Terwijl u focust op de jurk of het pak, de bruidstaart en andere leuke elementen, nemen wij de opbouw en uitvoering volledig uit handen. Deze fase is al spannend genoeg, dus regelen we alles op tijd.
5. Afbouw en afronding
We hopen dat zowel de gasten als jullie zelf hebben genoten van deze waanzinnige dag. Na afloop ontzorgen we in de afbouw en laten we alles schoon en netjes achter.

Verrassende bruiloft catering

We lieten het al even vallen: de liefde van een ieder gaat door de maag. Als hoogwaardige cateraar weten wij als geen ander dat het culinaire aspect een unieke draai aan iedere bruiloft geeft. Van een uitgebreide lunch of chic diner met meerdere gangen tot een stoere foodtruck of BBQ diner: we nemen u graag mee in de mogelijkheden van onze populaire foodconcepten en catering op maat.
Catering

De grote dag van Sjoerd & Maaike

Samen met bruidspaar Sjoerd & Maaike kijken we terug op een liefdevolle dag. Ook op deze bruiloft mochten wij als evenementenorganisator meer verzorgen dan de catering alleen. Ontdek hoe we ervoor hebben gezorgd dat deze dag voor iedereen onvergetelijk is.
Ontdek meer

Klaar voor de mooiste dag van uw leven?

Bent of kent u het gelukkige bruidspaar dat binnenkort volmondig ‘Ja!’ tegen elkaar zegt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom bruiloft catering en -organisatie? Neem dan contact met ons op. We leren u graag kennen, denken mee en adviseren van A tot Z.