Zakelijke catering

Een jubileum of een bedrijfsopening? Zakelijke catering is een breed begrip. Bij Buffetto verzorgen we alles voor een bedrijfsfeest, lunch of event. Dagelijks werken wij voor veel verschillende bedrijven in de regio en daar buiten. Van de jaarlijkse kerstborrel tot een bedrijfspresentatie en luxe diners met zakenrelaties. We hebben een breed scala aan diensten die wij aan bedrijven leveren, waarvan naast de catering ook de aankleding van de ruimte een onderdeel is.

Zakelijke catering op maat

Luisteren naar de wensen van de klant is hét ingrediënt voor een perfecte catering. We komen graag langs op locatie, zodat we direct de mogelijkheden kunnen bekijken en gelijk de sfeer kunnen proeven. Een borrel of een bedrijfsfeest met een passend thema? Wij denken graag met het bedrijf mee om zo tot een totaal concept te komen.

Zakelijke catering van A tot Z

Zakelijke catering hoeft niet altijd groot te zijn, maar vooral goed! Van een avondvullend programma tot lunch en van een receptie tot een luxe diner, bij Buffetto nemen we graag de gehele of een deel van de organisatie uit handen. Wij kunnen alles regelen van de aankleding, het meubilair tot de inrichting van een mooie bar en een fijne ruimte om het diner te bereiden. Alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden omtrent zakelijke catering van Buffetto? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier.

Compleet verzorgde evenementen catering

Alles tot in de puntjes geregeld tijdens je evenement? Klop dan eens aan bij Buffetto! Naast het verzorgen van de catering, zorgen wij ervoor dat je gasten niks te kort komen. Wil je een luxe tent, aankleding en ook het meubilair volledig verzorgd hebben? Alles is mogelijk bij Buffetto, wij nemen graag de complete organisatie van het evenement uit handen.

Evenementen catering op maat

Bij Buffetto zijn we creatief, innovatief en hebben een passie voor het organiseren van evenementen. Groot of klein, maar altijd met een perfecte beleving voor de gasten. Een bepaald thema voor je evenement? Dan komt dit thema ook terug in de gerechten die we serveren en natuurlijk ook in de aankleding van het event. Door onze werkwijze en ervaren personeel hebben we al veel evenementen tot een succes gemaakt zoals o.a. de opening van Lely, het Spiegeltent Festival, Boeruh Rock en de Drive Thru van de Rabobank.

Buffetto concepten

Wij werken met verschillende concepten die we gemakkelijk en snel kunnen inzetten, zoals foodtrucks en foodstands met o.a. verse friet, snacks, steenovengebakken pizza’s, fruit en burgers. Onze Black Angus burgers komen direct uit eigen stal en door samen te werken met onze vaste leveranciers kunnen we erop vertrouwen dat al onze producten altijd vers zijn. Dat catering vaak maatwerk is weten wij als geen ander en daarom gaan we natuurlijk altijd eerst in gesprek met de klant om op basis van de wensen een plan te maken.

Meer weten over evenementen catering

Ben je benieuwd naar onze eventcatering op maat? Neem vrijblijvend contact met ons en wij vertellen je alles over onze mogelijkheden.

Een festival is pas geslaagd als ook het eten en drinken tot in de puntjes is geregeld. De kwaliteit van de hapjes en drankjes speelt een rol, maar het is ook belangrijk om de gasten een keuze te bieden.  De ervaren medewerkers van Buffetto weten precies wat erbij komt kijken om een goede catering te verzorgen op een festival. Een groot of klein festival, is voor Buffetto geen probleem! Wij staan al jarenlang op het Spiegeltent festival in Vuren en hebben daar ook een leuke case over geschreven.

Festival foodconcepten

Een festival heeft vaak een bepaald thema en muziekstijl, daarom is het ook tof om het eten daar ook op af te stemmen. Bij Buffetto hebben we verschillende foodconcepten waaruit men kan kiezen, maar we zijn ook een kei in maatwerkoplossingen. Aan de hand van de wensen zullen wij met een passende invulling komen. We beschikken over diverse foodtrucks, die verspreid over het festival kunnen staan, daarnaast kiezen wij ook regelmatig voor compleet ingerichte foodstands, waar men even tot rust kan komen.

Vegetarisch tot verse smoothies

Van vegetarisch tot vleesvrij en van pizza’s tot verse smoothies. Voor ieder vraagstuk hebben wij de juiste ingrediënten. Doe alvast inspiratie op tussen onze concepten en laat je direct inspireren. Staat je wens er niet tussen, geen probleem! Onze cateringexperts zorgen er gegarandeerd voor dat het een succes wordt.

Catering voor festival inhuren

Ben je op zoek naar een cateraar waarbij je volledig of voor een deel wordt ontzorgd voor je festival of andere event? Neem gerust contact met ons op, want wij staan klaar voor je op er een topfeest van te maken.

Bij een netwerkborrel is de organisatie van het evenement net zo belangrijk als de gasten, en dat weten we bij Buffetto. Met ons professionele team willen wij van jouw netwerkborrel een succes maken! Ons doel is dat gasten het maanden later nog over jouw evenement hebben.

Netwerkborrel op maat

Wij weten dat je gasten zich op hun gemak moeten voelen voor ze zich open stellen. Een gezellige sfeer is wat je wilt bereiken met je netwerkborrel. We helpen je dan ook graag bij het organiseren van een toffe netwerkborrel. Alleen de ene netwerkborrel is de andere niet, daarom bespreken wij graag vooraf alle wensen om er vervolgens een onvergetelijke netwerkborrel van te maken!

Compleet verzorgde netwerkborrel

Bij Buffetto heb je de mogelijkheid om je netwerkborrel helemaal uit handen te geven. Wij zorgen dan voor de aankleding van het meubilair tot de inrichting van een prachtige bar. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, zorgen wij ook voor culinaire hapjes en passende dranken. Kortom; alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse in een netwerkborrel?

Heb je interesse in een netwerkborrel? Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.

Jubileums op maat

Jubileums zijn er om gevierd te worden, dus; ben je 25 jaar getrouwd, bestaat je bedrijf 10 jaar, is een medewerker 40 jaar bij de zaak of werk je al 5 jaar samen met een klant? Aan ons kun je de organisatie toevertrouwen, want helpen je bij een jubileum met de juiste styling, speciale hapjes en passende dranken. Samen met de klant bespreken we de wensen om er vervolgens een onvergetelijk moment van te maken!

Toch liever zelf wat organiseren?

Bij Buffetto is het aanbod groot. Laat je het jubileumfeest van begin tot eind organiseren door Buffetto of stel je liever zelf wat samen? Organiseer een BBQ met diverse mogelijkheden, een compleet verzorgde sitting dinner, een warm en koud buffet of kies je voor toch een walking dinner met culinaire gerechten. Bij Buffetto zijn de mogelijkheden eindeloos. Dus is een compleet verzorgd evenement op locatie of juist een gemoedelijke borrel net wat je zoekt? Geen probleem bij Buffetto!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw jubileum?

Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor jubileums, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.

Op je bruiloft wil je gewoon iets wat bij jullie, het bruidspaar, past. Speel je met de gedachten om eens lekker uit te pakken met een luxe 6-gangen diner, een lopend buffet, een stoere foodtruck of gewoon iets simpels. Het wordt jullie grote dag en je weet al precies wat je wilt of misschien zoek je nog naar smakelijke opties. Wij denken graag met je mee om de catering en aankleding van de locatie tot in de puntjes te verzorgen!

Bruiloft van A tot Z geregeld

Heb je al een geschikte locatie gevonden of wil je je bruiloft in een pagodetent vieren op een mooie buiten locatie? Buffetto is dan je rechterhand, want in deze projecten kunnen wij onze passie helemaal kwijt! Van het opbouwen van de tent, tot de aankleding van de locatie en het verzorgen van de volledige catering, dat is waar wij in uitblinken! Wij willen je op dé dag volledig ontzorgen, zodat jullie op en top kunnen genieten van deze bijzondere dag.

Catering tijdens de bruiloft

Geen vraag is te gek voor jullie dag, want wij regelen graag alle hapjes, drankjes, lunches, diners, buffetten, locaties, aankleding etc. Niks is ons te gek, zolang jij maar geniet! Benieuwd naar één van de bruiloften waarvoor wij de gehele catering hebben verzorgd? Lees dan ook eens over de bruiloft van Sjoerd en Maaike.

Jouw bruiloft samen met Buffetto

Ons team staat te popelen om jullie en jullie gasten eens lekker in de culinaire watten te leggen. Geen wens of verzoek is te gek, want samen met jullie gaan wij aan de slag om er een topfeest van te maken. Wil jij je wensen met ons delen? Stuur gerust een mailtje of en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.