Wij helpen je bij het organiseren van netwerkborrels

  • Home
  • Diensten
  • Netwerkborrels

Bij netwerkborrels is de organisatie van het evenement net zo belangrijk als de gasten, en dat weten we bij Buffetto. Met ons professionele team willen wij van jouw netwerkborrel een succes maken! Ons doel is dat gasten het maanden later nog over jouw evenement hebben.

Netwerkborrels op maat

Wij weten dat je gasten zich op hun gemak moeten voelen voor ze zich open stellen. Een gezellige sfeer is wat je wilt bereiken met je netwerkborrel. We helpen je dan ook graag bij het organiseren van een toffe netwerkborrel. Alleen de ene netwerkborrel is de andere niet, daarom bespreken wij graag vooraf alle wensen om er vervolgens een onvergetelijke netwerkborrel van te maken!

Compleet verzorgde netwerkborrels

Bij Buffetto heb je de mogelijkheid om je netwerkborrel helemaal uit handen te geven. Wij zorgen dan voor de aankleding van het meubilair tot de inrichting van een prachtige bar. Daarnaast, niet geheel onbelangrijk, zorgen wij ook voor culinaire hapjes en passende dranken. Kortom; alles wordt tot in de puntjes geregeld door het professionele team van Buffetto.

Interesse in een netwerkborrel?

Heb je interesse in een netwerkborrel? Op onze website zijn cases te vinden van Lely en Rabobank, maar ook bij ons evenement zijn toffe voorbeelden te vinden. Wil je meer weten over onze mogelijkheden, dan horen we graag van je. Dit kan via ons contactformulier of een belletje vinden we natuurlijk ook gezellig.