Festival catering Event

Catering Spiegeltent festival in het Lingebos

Op 9 oktober 2021 was het weer tijd voor het jaarlijkse Spiegeltent festival in het Lingebos in Vuren. Na een jaartje uitstel was het dit jaar weer echt genieten voor meer dan 5.000 mensen! Maar liefst 5 area’s met de leukste muziek, opnieuw een prachtig decor én natuurlijk lekker eten. In opdracht van ESP Entertainment is Buffetto al een aantal jaren dé cateraar van dit te gekke festival. Tijdens dit festival zijn wij verantwoordelijk voor alles wat met food te maken heeft. Wij zorgen ervoor dat de gasten van het Spiegeltent feest niks te kort komen op het gebied van lekker eten.

Foodconcepten tijdens het Spiegeltent festival

In samenspraak met de klant hebben we voor het festival in 2021 vijf verschillende foodconcepten verzorgd, zodat er voor ieder wat wils is. We hebben gekozen voor verse friet, snacks, burgers, Italian pizza en döner, wat wij vanuit een prachtige en grote foodstand konden serveren. Onze horeca toppers zorgen er natuurlijk voor dat de bezoekers van het Spiegeltent festival zich ook tijdens het bestellen van hun eten lekker konden vermaken.

Sfeerimpressie van het Spiegeltent festival

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het Spiegeltent festival en natuurlijk ook onze foodstands in het Lingebos in Vuren. Ben je organisator van een festival en ben je op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verzorgen van diverse foodconcepten voor meer dan 5000 personen? Neem dan vooral contact met ons op en we denken graag mee.

 

Catering opening pand Lely Center Midden-Nederland

In januari 2020 hebben we de opening van het prachtige nieuwe pand van Lely Center Midden-Nederland in Bunschoten mogen verzorgen. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrarische sector. Zij zijn dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. De officiële opening van het nieuwe pand vond op vrijdagavond plaats met een spetterende openingsshow, waarna een gezellige feestavond volgde met de band BROADWAY.  Met het Buffetto team hebben wij tijdens deze avond gezorgd voor het uitserveren van heerlijke hapjes en drankjes. Op zaterdag was iedereen van harte welkom op de open dag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men het nieuwe pand bewonderen.

Samenwerking met de klant

In samenwerking met communicatiepartner Fresh Lemon hebben wij dit event verzorgd, volledig naar wens van onze klant en niet te vergeten de mensen binnen Lely center Midden-Nederland. De organisatie van dit zakelijke evenement omvatten een 5-gangen walking diner, spectaculaire openingsshow, champagne buffet en de aankleding van de ruim 850m2 grote tent, waarbij we door te kiezen voor glazen wanden een uitzicht hadden op het nieuwe pand. Als Buffetto catering zijn wij elke dag bezig om bedrijven te helpen, te ondersteunen en te begeleiden op weg naar hún event. Van een compleet verzorgde opening tot het leveren van onze diensten op culinair en organisatorisch niveau. Alles is mogelijk!

Een jubileum, bedrijfsopening of bedrijfsfeest op de planning?

Heeft je bedrijf binnenkort een leuke feestje of opening op de planning? Wij verzorgen op iedere locatie in Nederland uiteraard de catering. Van alleen de hapjes en drankjes tot een volledig 4-gangen menu, maar ook voor de complete organisatie van je zakelijke evenement ben je bij Buffetto aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, want bij ons is écht alles mogelijk! Laat je inspireren door de sfeerimpressie van het topfeest van Lely.

Catering Rabobank Drive Through

Door de, op dat moment geldende, coronamaatregelen hebben veel bedrijven en cateraars moeten zoeken naar slimme oplossingen. In samenwerking met Rabobank locatie te Gorinchem zijn we op het idee gekomen om een Drive Thru Experience te gaan organiseren. Na een lange periode zonder contact wilde Rabobank voor de fusering nog één keer met elkaar genieten.

Drive Through Experience Rabobank

Het team van Buffetto heeft de volledig verzorging van dit evenement verzorgd, waarbij het personeel bij aankomst, een volledig aan de maatregelen gestelde, smoothie en voorjaarswrap kregen. De toon was gezet en met muziek van de huis DJ Giel. Ook werden de autoramen nog eens even heerlijk schoongepoetst door de directie van de Rabobank. Aan het einde van de rit werden alle personeelsleden verrast met een smakelijke Italiaanse steenovengebakken pre cooked pizza. Deze moest natuurlijk thuis nog wel even op de juiste manier worden opgewarmd, maar door onze handige handleiding was dit voor iedereen een makkie!

 

Leuk evenement organiseren?

Wil jij een te gek evenement organiseren voor je personeel? Of ben jij dit Officemanager die de taak krijgt om het personeel eens op een andere en originele manier te verrassen. Neem dan vooral contact met ons op. Het team van Buffetto denkt graag met je mee en samen komen we zeker tot een geweldige invulling. Van een Drive Through bij de Rabobank tot een heerlijke maaltijd op locatie. Wij staan voor je klaar.

 

Bruiloft van A tot Z verzorgd

Een dag om nooit te vergeten en dan spreken we niet alleen over het bruidspaar Sjoerd & Maaike, maar ook over het volledige team van Buffetto. Wat hebben wij dit als een geweldig opdracht ervaren. Van de eerste gesprekken tot het maken van afspraken en het uiteindelijke plannen van dé dag!

Bruiloft catering en aankleding

Na het bedenken van een hapje en een drankje is was het voor ons nog lang niet klaar. Nee, bij Sjoerd & Maaike hebben we de volledige organisatie op ons genomen. Van een prachtige aangeklede ruimte tot aan het eten, drinken en service alles werd door ons tot in de puntjes verzorgd. We kunnen hierover nog onwijs veel schrijven, maar de foto’s op deze pagina zeggen meer dan 100 woorden. Dus laat je lekker onderdompelen door de mooie foto’s.

Het bruidspaar aan het woord

Wij hebben deze dag als onwijs mooi ervaren, maar hoe denken Sjoerd & Maaike hier over? Lees hieronder hun review.

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffeto. Mede door Arie en het personeel van Buffeto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Bruiloft organiseren

Ga je zelf binnenkort trouwen of mag je helpen met de organisatie? Dit moet natuurlijk dé mooiste dag van je leven worden en wij dragen daar graag aan bij. Met de juiste ingrediënten wordt dit een een dag om nooit meer te vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het ook gezellig als je ons belt. Bij Buffetto is alles mogelijk.

 

Restaurant en cafetaria Vrijetijdspark de Rotonde

Binnen het Ardoer Vrijetijdspark de Rotonde is Buffetto al enkele jaren werkzaam als horeca partner. Wij verzorgen binnen de volledige exploitatie en sinds 2020 hebben we naast de cafetaria, zalen en verzorging van de activiteiten ook een prachtig pop-up restaurant tot onze beschikking, waarbij we alle campinggasten zomers kunnen voorzien met wat men maar wilt. De menukaart van het restaurant speelt in op de behoefte van de gasten. De medewerkers van Buffetto vind je tijdens het gehele seizoen van 1 april tot en met 1 oktober op Vrijetijdspark de Rotonde.

Pop-up restaurant de Rotonde

Een gezellig restaurant inclusief een overdekt zomerterras dat geopend is van juli tot en met september. Zin in een kop koffie met Dudoks appelgebak of een overheerlijke Bossche Bol van bakkerij Jan de Groot? ’s Avonds geniet je van heerlijke spareribs, burgers, steenovengebakken pizza’s of de over heerlijke desserts. Onze medewerkers staan dagelijks te poppelen om onze gasten op een culinaire manier te verrassen.