Festival catering Event

Publiekscatering voor ruim 5.000 gasten – Spiegeltent festival

Stijlvolle catering met verschillende verrassende foodconcepten. Wat zijn we trots dat we – na uitstel door de coronamaatregelen – ook in 2021 de ruim 5.000 gasten van het Spiegeltent Festival in Vuren weer mochten verrassen met ultieme service, hoge kwaliteit en een authentieke uitstraling. Naast de vijf area’s met verschillende muziekgenres en unieke decors, kunnen we zeggen dat ook de food services tot in de puntjes geregeld waren.

Vijf verschillende foodconcepten

Vanuit de klantvraag hebben we vijf verschillende foodconcepten verzorgd:
• Verse friet
• Snacks
• Burgers
• Italiaanse pizza
• Döner
Alle gerechten werden vanuit onze stijlvol ingerichte foodstands live en vers bereid.

Een sfeerimpressie

Met trots laten we u een sfeerimpressie van het Spiegeltent Festival en onze foodstands zien. Bent u op zoek naar een hoogwaardige cateraar en eventuele partner in de planning en organisatie van evenementen? Laten we in contact komen, dan denken we graag met u mee.

 

Een grootse opening! Wij organiseerde het evenement en de catering.

Catering opening pand Lely Center Midden-Nederland

In januari 2020 hebben we de opening van het prachtige nieuwe pand van Lely Center Midden-Nederland in Bunschoten mogen verzorgen. Lely is een internationaal familiebedrijf in de agrarische sector. Zij zijn dagelijks bezig het leven van veehouders aangenamer te maken met innovatieve oplossingen en gerichte services. De officiële opening van het nieuwe pand vond op vrijdagavond plaats met een spetterende openingsshow, waarna een gezellige feestavond volgde met de band BROADWAY.  Met het Buffetto team hebben wij tijdens deze avond gezorgd voor het uitserveren van heerlijke hapjes en drankjes. Op zaterdag was iedereen van harte welkom op de open dag. Onder het genot van een hapje en een drankje kon men het nieuwe pand bewonderen.

Samenwerking met de klant

In samenwerking met communicatiepartner Fresh Lemon hebben wij dit event verzorgd, volledig naar wens van onze klant en niet te vergeten de mensen binnen Lely center Midden-Nederland. De organisatie van dit zakelijke evenement omvatten een 5-gangen walking diner, spectaculaire openingsshow, champagne buffet en de aankleding van de ruim 850m2 grote tent, waarbij we door te kiezen voor glazen wanden een uitzicht hadden op het nieuwe pand. Als Buffetto catering zijn wij elke dag bezig om bedrijven te helpen, te ondersteunen en te begeleiden op weg naar hún event. Van een compleet verzorgde opening tot het leveren van onze diensten op culinair en organisatorisch niveau. Alles is mogelijk!

Een jubileum, bedrijfsopening of bedrijfsfeest op de planning?

Heeft je bedrijf binnenkort een leuke feestje of opening op de planning? Wij verzorgen op iedere locatie in Nederland uiteraard de catering. Van alleen de hapjes en drankjes tot een volledig 4-gangen menu, maar ook voor de complete organisatie van je zakelijke evenement ben je bij Buffetto aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op, want bij ons is écht alles mogelijk! Laat je inspireren door de sfeerimpressie van het topfeest van Lely.

Buffetto idee: een drive through om het personeel te bedanken!

Catering Rabobank Drive Through

Door de, op dat moment geldende, coronamaatregelen hebben veel bedrijven en cateraars moeten zoeken naar slimme oplossingen. In samenwerking met Rabobank locatie te Gorinchem zijn we op het idee gekomen om een Drive Thru Experience te gaan organiseren. Na een lange periode zonder contact wilde Rabobank voor de fusering nog één keer met elkaar genieten.

Drive Through Experience Rabobank

Het team van Buffetto heeft de volledig verzorging van dit evenement verzorgd, waarbij het personeel bij aankomst, een volledig aan de maatregelen gestelde, smoothie en voorjaarswrap kregen. De toon was gezet en met muziek van de huis DJ Giel. Ook werden de autoramen nog eens even heerlijk schoongepoetst door de directie van de Rabobank. Aan het einde van de rit werden alle personeelsleden verrast met een smakelijke Italiaanse steenovengebakken pre cooked pizza. Deze moest natuurlijk thuis nog wel even op de juiste manier worden opgewarmd, maar door onze handige handleiding was dit voor iedereen een makkie!

 

Leuk evenement organiseren?

Wil jij een te gek evenement organiseren voor je personeel? Of ben jij dit Officemanager die de taak krijgt om het personeel eens op een andere en originele manier te verrassen. Neem dan vooral contact met ons op. Het team van Buffetto denkt graag met je mee en samen komen we zeker tot een geweldige invulling. Van een Drive Through bij de Rabobank tot een heerlijke maaltijd op locatie. Wij staan voor je klaar.

 

Een dag om nooit te vergeten. De organisatie was perfect!

Bruiloft van A tot Z verzorgd

Een dag om nooit te vergeten en dan spreken we niet alleen over het bruidspaar Sjoerd & Maaike, maar ook over het volledige team van Buffetto. Wat hebben wij dit als een geweldig opdracht ervaren. Van de eerste gesprekken tot het maken van afspraken en het uiteindelijke plannen van dé dag!

Bruiloft catering en aankleding

Na het bedenken van een hapje en een drankje is was het voor ons nog lang niet klaar. Nee, bij Sjoerd & Maaike hebben we de volledige organisatie op ons genomen. Van een prachtige aangeklede ruimte tot aan het eten, drinken en service alles werd door ons tot in de puntjes verzorgd. We kunnen hierover nog onwijs veel schrijven, maar de foto’s op deze pagina zeggen meer dan 1000 woorden. Dus laat je lekker onderdompelen door de mooie foto’s.

Het bruidspaar aan het woord

Wij hebben deze dag als onwijs mooi ervaren, maar hoe denken Sjoerd & Maaike hier over? Lees hieronder hun review.

Op 3 september zijn wij getrouwd!
Voorafgaand hebben wij veel contact gehad met Arie van Buffetto. Mede door Arie en het personeel van Buffetto hebben wij een prachtige dag gehad op onze schitterend aangeklede thuislocatie. De dranken, het buffet en de hapjes werden perfect verzorgd. Er werd aan alles gedacht zodat wij volop konden genieten.

Bruiloft organiseren

Ga je zelf binnenkort trouwen of mag je helpen met de organisatie? Dit moet natuurlijk dé mooiste dag van je leven worden en wij dragen daar graag aan bij. Met de juiste ingrediënten wordt dit een dag om nooit meer te vergeten. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vinden het ook gezellig als je ons belt. Bij Buffetto is alles mogelijk.

 

Restaurant en cafetaria Vrijetijdspark De Rotonde

Buffeto verzorgt al jaren de volledige exploitatie van de horeca binnen Capfun Vrijetijdspark De Rotonde. Sinds 2020 hebben wij naast de cafetaria, zalen en activiteitenorganisatie ook een verrassend pop-up restaurant. In dit restaurant staan we van 1 april t/m 1 oktober voor u klaar met een menukaart die inspeelt op de behoefte van iedere campinggast en service zoals u die van ons gewend bent.

Pop-up restaurant De Rotonde

Hoe wij ons pop-up restaurant beschrijven? Als een gezellige, laagdrempelige en verrassende gelegenheid inclusief overdekt zomerterras. Een kop koffie met appelgebak of een overheerlijke Bossche Bol? Wij toveren een ‘moment’ om tot een ervaring. ’s Avonds bieden we een gevarieerde menukaart met verschillende (hoofd)gerechten en heerlijke desserts.

Zien we u snel? Ons team staat dagelijks klaar voor een nieuwe culinaire verrassing.