Fruit

Verse fruit smoothies of vers gesneden fruit. Wie eet er tegenwoordig niet bewust? Onze verse fruit smoothies worden gemaakt met boerenyoghurt of vers gesneden fruit. Dit concept kan volledig worden aangepast op elk evenement. Wij serveren uit vanuit een foodtruck en bij grootschalige evenementen richten we de foodstands volledig in op de stijl van het evenement.

Vlees uit eigen stal! Onze Black Angus Burger direct van de grill op een bun met huisgemaakte sauzen en garnituren. Een stoere en bij de gelegenheid passende foodtruck of foodstand maakt het plaatje helemaal af.

Pizza is altijd een goed idee! De geur van een heerlijke verse pizza vanuit een houtgestookte steenoven komt je tegemoet vanuit onze foodstand. Onze pizza’s zijn vers bereid met ons eigen deeg en verkrijgbaar in verschillende smaken. Het concept is compleet aan te passen op het event.

Verse friet op je evenement? Verse keuze uit zelf gesneden biologische Frieslanders of onze Farm Friet. De geur van verse friet zet de toon op je evenement en wat je ook wilt wij bakken het met liefde vanuit onze foodstand of snackwagen.

Op ieder evenement hoort toch een heerlijke snack uit de frituur? Van een frikadel speciaal tot aan een vegetarische bamihap, maar wat te denken van de alom bekende rundvleeskroket en kaassoufflé. Deze populaire snacks verzorgen wij vanuit een foodstand of snackwagen.