Vers, gezond en smaakvol

Rechtstreeks uit de de Betuwe

...

Over Ons

...........................

Met een uitgebreid culinair aanbod en jarenlange ervaring in events, zet Buffetto nu de stap naar bedrijfscatering met de lancering van Kantine To-Go.

Kantine To-Go richt zich met culinair vakmanschap, ondernemende gastvrijheid en een dosis lef op de bedrijfswereld. Wij laten u genieten van de talloze mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Met de start van Kantine To-Go zetten wij in op een duurzame en groenere toekomst van onszelf en andere bedrijven.

BESTELLEN
...
...
...

KANTINE TO-GO ALS BEDRIJFSCATERAAR

...

Gemakkelijk online bestellen

Geef eenvoudig online uw bestelling door. Voor 09:00 uur besteld, dezelfde dag nog bezorgd!

...

Ondernemende flexibiliteit

Geopend van maandag tot en met vrijdag, met flexibiliteit om uw eigen bezorgmoment te kiezen. Supplier voor uw bedrijfskantine.

...

(H)eerlijk en dagvers

Gevarieerde keuze voor uw ontbijt, lunch of (avond)maaltijden. Samengestelde lunchpakketten voor bijeenkomsten en meetings. Onderweg of aan het werk buiten de deur? We bieden een gevarieerd aanbod.

...

Duurzame bedrijfsvoering

Wij werken uitsluitend met duurzame verpakkingsmaterialen en hebben een no waste policy door dagelijkse bestel mogelijkheid.

...

Partner voor de lange termijn

Wij gaan voor proactief ondernemerschap en langdurige samenwerkingen. Binnen uw organisatie worden wij graag gezien als partner voor nu en de toekomst.

KANTINE TO-GO
IN 3 STAPPEN

.....................................

We maken het u graag gemakkelijk, want de werkdag kent al genoeg uitdagingen. We laten zien hoe u gemakkelijk kunt bestellen.

Selecteer het gewenste bezorgmoment

Bekijk het menu en kies uw favoriete producten

Bestel online

Maak gebruik van onze bestellijst om uw bestelling overzichtelijker te maken.

DOWNLOAD BESTELLIJST
...

ONS AANBOD

.......................

Bij kantine To-Go hebben wij overheerlijke broodjes, soepen, salades en nog veel meer! Laat u elke dag opnieuw verrassen door de variatie in ons aanbod. Samen met lokale boeren en producenten hebben we eerlijke, duurzame producten speciaal voor uw bedrijfskantine. Speciale verzoeken? Geen probleem! Neem gerust contact op met onze verkoopmedewerkers.

BESTELLEN